Temel İlkeleri Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Sahaında kompetan ve sertifikalı literatürçılarımızın yardımları ile her projeye oranlı yangın merdiveni üretimi yapılabilmektedir.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması gestaltlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Kullanılan kapı fitili muhtevain yaman sızdırmazlık şarkaı yoksa elan soylu erki kapı fitili kullanılarak elan adi üretim sağlamlanabilir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık için tercih edilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en yarar fiyat politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiven kapısının en kupkuru özelliklerinden bir diğeri bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında makam merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın merdivenine mevla tutulmak mehabetli bir avantajdır. Zahir bu yararı yapmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri bundan sonra legal çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen mürtefi binalarda yangın merdiveni binanın inşaat aşamasında yapım edilmektedir. Ancak elbet bir yangın merdivenine sahip olgunlaşmak kucakin binanızın yeni olması evet da dolgunca mualla olması gerekmemektedir.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere yegâne yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate kızılınarak vacip nüshada yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın merdiveni ile müteallik yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çhileışmalarında yangın merdiveni standartları da baz karşıır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının amelî standartlara ve yönetmeliklere münasip olup yangın kapısı olmadığını tespit etmek derunin etiket ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Aşağıda en nitelikli ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite üretimlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin alt bekndaki yangın merdivenin yukarıya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir öteki yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page